Home      mengenai kami

Mengenai Kami

KOLEKSI INTELEK

--------------
--------------

KOLEKSIINTELEK

SEBUAH syarikat yang beroperasi untuk memberi informasi pendidikan secara percuma kepada semua khususnya kursus-kursus yang ditawarkan oleh Kolej-Kolej bersekutu yang bertauliah dan di iktiraf oleh Kementerian Pengajian Tinggi. Semua Perkhidmatan kami adalah PERCUMA.

MAKLUMAT PENDIDIKAN

MAKLUMAT pendidikan dan peluang pendidikan yang kami berikan adalah bertepatan pada waktu ia dikeluarkan. Ianya memang percuma tetapi pengguna hendaklah merujuk juga kepada info rasmi yang lain. Kami tidak bertanggungjawab di atas kerugian anda dari penggunaan maklumat kami.

NASIHAT PENDIDIKAN

KAMI akan memberikan nasihat yang berkaitan mengikut pengetahuan kami untuk membolehkan anda mendapat sedikit panduan mengenai bidang-bidang pendidikan tersebut.

PENASIHAT PENDIDIKAN ANDA

EN WAN ZAINAL WAN ZI


"EDUCATION ADVISOR"

ANDA SEDANG MELAYARI  LAMAN WEB PENASIHAT PENDIDIKAN DAN PENGENDALI PERMOHONAN MELANJUTKAN PELAJARAN BAGI LEPASAN SPM, STPM, MATRIKULASI DAN DIPLOMA SECARA PERCUMA.

 

KAMI ADALAH ‘EDUCATION ADVISOR’ YANG 

DILANTIK SECARA SAH OLEH PIHAK KOLEJ TEKNOLOGI TIMUR 

UNTUK TUJUAN DI BAWAH:--

 

1- MENYAMPAIKAN MAKLUMAT YANG TEPAT, JELAS DAN TERKINI KEPADA SEMUA PIHAK TERUTAMA PELAJAR MENGENAIK PELUANG MELANJUTKAN PELAJARAN SELEPAS PERSEKOLAHAN.

 

2- MEMPROMOSI PELUANG BELAJAR DAN KURSUS-KURSUS YANG DITAWARKAN OLEH KOLEJ TEKNOLOGI TIMUR atau KOLEJ-KOLEJ YANG MEMPUNYAI KERJASAMA DENGAN KAMI KEPADA UMUM.

 

3- MENGADAKAN EVEN SAMADA SECARA TAKLIMAT ATAU SECARA ONLINE KEPADA SEMUA PIHAK TENTANG KURSUS, TARIKH PENGAMBILAN, KEMUDAHAN, PINJAMAN DAN SEMUA MAKLUMAT BERKAITAN KEPADA SEMUA PIHAK.

 

4 MENYEDIAKAN BORANG PERMOHONANONLINE YANG BOLEH DIAKSES OLEH SEMUA PEMOHON, MENDAFTAR PEMOHON SERTA MENGIRIM SURAT TAWARAN KEPADA PEMOHON YANG LAYAK DAN LAYAK DITAWARKAN PROGRAM-PROGRAM BERKENAAN.

 

5- MEMBERI KHIDMAT NASIHAT KEPADA PEMOHON SEMASA ATAU SELEPAS MEMOHON BAGI MEMUDAHKAN OPERASI PEMOHON MENJADI SISWA/SISWI KOLEJ.ANDA SEDANG MELAYARI  LAMAN WEB PENASIHAT PENDIDIKAN DAN PENGENDALI PERMOHONAN MELANJUTKAN PELAJARAN BAGI LEPASAN SPM, STPM, MATRIKULASI DAN DIPLOMA SECARA PERCUMA.